Psykedeelit 2023 -konferenssi marraskuussa

Psykedeelit 2023

The 2nd Finnish Interdisciplinary Conference on Psychedelics

What is (a) psychedelic?

23–24.11.2023
Åbo Akademi, Turku

Psykedeelitutkimusyhdistys järjestää yhteistyössä Åbo Akademin ja Tampereen yliopiston Emerging Technologies Labin kanssa kansainvälisen konferenssin, Psykedeelit 2023 – The 2nd Finnish Interdisciplinary Conference on Psychedelics, Turussa 23.–24.11.2023. Tämänvuotisen konferenssin teemana on What is (a) psychedelic?

Kutsuttuja keynote-puhujia ovat psykologi Dr. Max Wolff (Charité – Berlin University of Medicine & MIND Foundation) ja antropologi Dr. Manvir Singh (Institute for Advanced Study, Toulouse). Lisäksi kuullaan yli 25 muuta psykedeelejä ja psykedeelisyyttä eri näkökulmista käsittelevää puheenvuoroa eri alojen tutkijoilta Suomesta ja ulkomailta ja nähdään tieteellisiä postereita.

lmoittautuminen konferenssiin on nyt käynnissä! Ehdotuksia posteriesityksiksi konferenssiin voi lisäksi vielä lähettää.

Ilmoittautuminen, lisätietoja ja jatkuvasti päivittyvä ohjelma sivulla https://psyty.fi/psykedeelit2023.

Comments are Disabled