Jäseneksi

Yhdistys toimii merkittävissä määrin jäsenmaksujen ja vapaaehtoistoiminnan varassa. Jäseneksi liittymällä voit tukea työtämme psykedeelitutkimuksen edistämiseksi. Psytyyn voi liittyä varsinais- tai kannatusjäseneksi.

 

Liity Psytyn kannatusjäseneksi verkkokaupassamme!

 

 

Kannatusjäsenyys

 

Jäsenyys ei velvoita mihinkään, ja päättyy automaattisesti vuoden vaihtuessa. Jäsenyys oikeuttaa yhdistyksen uutiskirjeeseen, jäsenalennuksiin (esimerkiksi tapahtumalipuista) ja vain jäsenille suunnattuihin tapahtumiin. Kaikilla jäsenillä on oikeus osallistua yhdistyksen syys- ja kevätkokouksiin. Kannatusjäseniksi hyväksytään kaikki jäsenmaksun maksaneet henkilöt, jotka haluavat tukea yhdistyksen tarkoitusta ja toimintaa.

 

Voit liittyä Psytyn kannatusjäseneksi verkkokaupassamme. Jäsenyyksien hinnat ovat 20€, 50€, 100€, ja 300€. Erihintaiset jäsenyydet eivät sisällöllisesti eroa toisistaan, vaan tarjoavat mahdollisuuden tukea yhdistystä suuremmillakin summilla. Verkkokaupastamme voit ostaa myös lippuja järjestämiimme tapahtumiin. Kaikki tulot käytetään yhdistyksen toiminnan tukemiseen.

 

Varsinaisjäsenyys

 

Varsinaisjäsenyyteen kuuluvat samat jäsenyysedut kuin kannatusjäsenyyteen, mutta lisäksi varsinaisilla jäsenillä on yhdistyksen kokouksissa äänioikeus. Varsinaisilla jäsenillä on myös mahdollisuus päästä mukaan yhdistyksen aihepiiriä käsittelevään suljettuun keskusteluryhmään, jonka tarkoituksena on alan ammattilaisten verkostoituminen ja tiedottaminen.

 

Psytyn varsinaisjäseniksi otetaan psykedeelitutkimuksen tai -terapian kannalta relevanttien alojen parissa työskenteleviä tai opiskelevia, psykedeelitutkimukseen perehtyneitä ihmisiä, tai muulla tavoin ammattinsa tai muun toimintansa kautta psykedeelitutkimusta edistäviä henkilöitä.

 

Voit hakea varsinaisjäsenyyttä täyttämällä alla olevan lomakkeen. Voit ostaa jäsenyyden ennen tai jälkeen kaavakkeen täyttämisen: mikäli sinut hyväksytään varsinaiseksi jäseneksi, ostamasi kannatusjäsenyys muutetaan varsinaiseksi jäsenyydeksi. Varsinaisille jäsenille on tarjolla myös vähävaraisille tarkoitettu jäsenmaksualennus, jota voi pyytää kirjoittamalla asiasta hakemukseen.

 


 

Hakemus varsinaisjäseneksi:

 

Kerro itsestäsi: koulutus- ja työtaustastasi, mahdollisesta muusta osaamisestasi ja asiantuntemuksestasi jne.
Miksi psykedeelitutkimus kiinnostaa? Millainen on perehtyneisyytesi aste aihepiiriä koskevaan tutkimustietoon? Miten haluaisit edistää psykedeelitutkimusta?
Tuumia, terveisiä, kysymyksiä? Sana on vapaa.

 

Lisätietoa henkilötietojen säilyttämisestä löydät rekisteriselosteestamme.

 

Katso myös Vapaaehtoiseksi-sivu.