Jäseneksi

Yhdistys toimii merkittävissä määrin jäsenmaksujen ja vapaaehtoistoiminnan varassa. Jäseneksi liittymällä ja vuosittaisen jäsenmaksumme maksamalla tuet psykedeelitutkimusta edistävää työtämme. Psytyyn voi liittyä varsinais- tai kannatusjäseneksi.

 

 

Liity jäseneksi tai maksa tämän vuoden jäsenmaksusi verkkokaupassamme!

 

Kannatusjäsenyys

Jäsenyys ei velvoita mihinkään, mutta oikeuttaa yhdistyksen uutiskirjeeseen, jäsenalennuksiin (esimerkiksi tapahtumalipuista) ja vain jäsenille suunnattuihin tapahtumiin. Kaikilla jäsenillä on oikeus osallistua yhdistyksen syys- ja kevätkokouksiin. Kannatusjäseniksi hyväksytään kaikki jäsenmaksun maksaneet henkilöt, jotka haluavat tukea yhdistyksen tarkoitusta ja toimintaa.

Voit liittyä Psytyn kannatusjäseneksi tai, mikäli olet jo jäsen, maksaa tämän vuoden jäsenmaksusi verkkokaupassamme. Jäsenyyksien hinnat ovat 20€, 50€, 100€, 500€ ja 1000€. Erihintaiset jäsenyydet eivät sisällöllisesti eroa toisistaan, vaan tarjoavat mahdollisuuden tukea yhdistystä suuremmillakin summilla. Verkkokaupastamme voit ostaa myös lippuja järjestämiimme tapahtumiin. Kaikki tulot käytetään yhdistyksen toiminnan tukemiseen.

Varsinaisjäsenyys

Psytyn varsinaisjäseneksi voidaan ottaa psykedeelitutkimuksen kannalta relevantilla alalla työskentelevä tai opiskeleva henkilö, joka toteuttaa tai aikoo toteuttaa psykedeeleihin liittyvää tutkimusta tai tahtoo aktiivisesti edistää tällaista tutkimusta. Varsinaisjäseneksi hyväksytään vain henkilöitä, joiden kiinnostus aihepiiriin on selkeästi tieteellisesti motivoitunutta.

Varsinaisjäsenyyteen kuuluvat samat jäsenedut kuin kannatusjäsenyyteen, mutta lisäksi varsinaisilla jäsenillä on yhdistyksen kokouksissa äänioikeus. Varsinaisjäsenille järjestetään esimerkiksi lukupiirejä, verkostoitumistapahtumia ja keskustelutilaisuuksia. Varsinaisilla jäsenillä on myös mahdollisuus päästä mukaan yhdistyksen aihepiiriä käsittelevään suljettuun keskusteluryhmään, jonka tarkoituksena on alan ammattilaisten verkostoituminen ja tiedottaminen. Näiden lisäksi osa webinaareistamme ja webinaaritallenteistamme on saatavilla ainoastaan varsinaisjäsenillemme.

Voit hakea varsinaisjäsenyyttä täyttämällä alla olevan lomakkeen. Voit ostaa jäsenyyden ennen tai jälkeen kaavakkeen täyttämisen: mikäli sinut hyväksytään varsinaiseksi jäseneksi, ennalta ostamasi kannatusjäsenyys muutetaan varsinaiseksi jäsenyydeksi.

 


Hakemus varsinaisjäseneksi:

Kerro itsestäsi: koulutus- ja työtaustastasi, mahdollisesta muusta osaamisestasi ja asiantuntemuksestasi jne.
Miksi psykedeelitutkimus kiinnostaa? Millainen on perehtyneisyytesi aste aihepiiriä koskevaan tutkimustietoon? Miten haluaisit edistää psykedeelitutkimusta?
Tuumia, terveisiä, kysymyksiä? Sana on vapaa.

Lisätietoa henkilötietojen säilyttämisestä löydät rekisteriselosteestamme.

Katso myös Vapaaehtoiseksi-sivu.