Jäseneksi

Yhdistys toimii merkittävissä määrin jäsenmaksujen ja vapaaehtoistoiminnan varassa. Jäseneksi liittymällä ja vuosittaisen jäsenmaksumme maksamalla tuet psykedeelitutkimusta edistävää työtämme. Psytyyn voi liittyä varsinais- tai kannatusjäseneksi. Mikäli et ole vielä valmis liittymään jäseneksi, voit liittyä myös sähköpostilistallemme.

 

 

Liity jäseneksi tai maksa tämän vuoden jäsenmaksusi verkkokaupassamme!

 

Kannatusjäsenyys

Jäsenyys ei velvoita mihinkään, mutta oikeuttaa yhdistyksen uutiskirjeeseen, jäsenalennuksiin (esimerkiksi tapahtumalipuista) ja vain jäsenille suunnattuihin tapahtumiin. Kaikilla jäsenillä on oikeus osallistua yhdistyksen syys- ja kevätkokouksiin. Kannatusjäseniksi hyväksytään kaikki jäsenmaksun maksaneet henkilöt, jotka haluavat tukea yhdistyksen tarkoitusta ja toimintaa.

Voit liittyä Psytyn kannatusjäseneksi tai, mikäli olet jo jäsen, maksaa tämän vuoden jäsenmaksusi verkkokaupassamme. Jäsenyyksien hinnat ovat 20€, 50€, 100€, 500€ ja 1000€. Erihintaiset jäsenyydet eivät sisällöllisesti eroa toisistaan, vaan tarjoavat mahdollisuuden tukea yhdistystä suuremmillakin summilla. Verkkokaupastamme voit ostaa myös lippuja järjestämiimme tapahtumiin. Kaikki tulot käytetään yhdistyksen toiminnan tukemiseen.

Varsinaisjäsenyys

Psytyn varsinaisjäsenyyttä voivat hakea psykedeelitutkimuksen ja -terapian kannalta relevanteilla aloilla työskentelevät tai opiskelevat henkilöt.

Tutkimukseen suuntautuneilta hakijoilta edellytetään yliopistokoulutuksen lisäksi, että he joko toteuttavat tai ovat kiinnostuneita toteuttamaan psykedeeleihin liittyvää tutkimusta.

Kliinisesti suuntautuneilta hakijoilta puolestaan edellytetään ensinnäkin valmista tai keskeneräistä koulutusta sellaiselta alalta, joka mahdollistaa psykoterapeutiksi kouluttautumisen (psykoterapeuttikoulutus ei kuitenkaan sinänsä ole edellytys). Lisäksi edellytetään joko aktiivista tai suunnitteilla olevaa psykedeeliterapeutin työtä tai koulutusta, työskentelyä kliinisessä psykedeelitutkimuksessa tai muuta omaan kliiniseen pätevyyteen kytkeytyvää, psykedeeleihin liittyvää toimintaa (esim. integraatioterapian tarjoaminen).

Varsinaisjäsenyyteen kuuluvat samat jäsenedut kuin kannatusjäsenyyteen, mutta lisäksi varsinaisilla jäsenillä on yhdistyksen kokouksissa äänioikeus. Varsinaisjäsenille järjestetään esimerkiksi verkostoitumistapahtumia ja keskustelutilaisuuksia. Varsinaisilla jäsenillä on myös mahdollisuus päästä mukaan yhdistyksen aihepiiriä käsittelevään suljettuun keskusteluryhmään, jonka tarkoituksena on alan ammattilaisten verkostoituminen ja tiedottaminen. Näiden lisäksi osa webinaareistamme ja webinaaritallenteistamme on saatavilla ainoastaan varsinaisjäsenillemme.

Voit hakea varsinaisjäsenyyttä täyttämällä alla olevan lomakkeen. Voit ostaa jäsenyyden ennen tai jälkeen kaavakkeen täyttämisen: mikäli sinut hyväksytään varsinaiseksi jäseneksi, ennalta ostamasi kannatusjäsenyys muutetaan varsinaiseksi jäsenyydeksi.

 


Hakemus varsinaisjäseneksi:

Kerro itsestäsi: koulutus- ja työtaustastasi, mahdollisesta muusta osaamisestasi ja asiantuntemuksestasi jne.
Miksi yhdistyksen aihepiiri kiinnostaa? Millainen on perehtyneisyytesi aste aihepiiriä koskevaan tutkimustietoon? Miten haluaisit edistää yhdistyksen tavoitteita?
Tuumia, terveisiä, kysymyksiä? Sana on vapaa.

Lisätietoa henkilötietojen säilyttämisestä löydät rekisteriselosteestamme.

Katso myös Vapaaehtoiseksi-sivu.