Psykedeelitutkimustyöpaja su 7.5.

Onko sinulla työn alla psykedeeleihin liittyvä tutkimus tai opinnäytetyö? Haluatko tutustua ja vaihtaa ajatuksia ja ideoita muiden aihepiiristä kiinnostuneiden kanssa? Kaipaatko näkökulmia tutkimussuunnitelmasi rajaukseen tai hiomiseen?

Järjestämme tänä vuonna kolmatta kertaa tutkimustyöpajan suomalaisen psykedeelitutkimuksen edistämiseksi. Tapahtumassa voit työstää tutkimussuunnitelmaasi muiden avustuksella ja auttaa muita työstämään omiaan tarjoamalla kommentteja ja kritiikkiä.

Sunnuntaina 7.5. järjestettävä työpaja toteutetaan hybridimallisena, eli siihen voi osallistua livenä Helsingissä tai virtuaalisesti Zoomissa. Työpaja alkaa klo 12.00. Pituus on vähintään kolme tuntia, mutta lopullinen kesto määrittyy mukaan ilmoittautuneiden määrän mukaan. Maksimipituus on viisi tuntia (sisältäen lounastauon), eli viimeistään lopetellaan klo 17.00.

Työpajassa kukin osallistuja esittelee lyhyesti tutkimussuunnitelmaansa, jota muut sitten kommentoivat. Esittely ei edellytä diaesitystä, ja 2–5 minuutin suullinen kuvaus on varsin riittävä. Järjestäjät fasilitoivat esittelyjen pohjalta käytävää keskustelua.

Pyydämme ilmoittautumaan työpajaan viimeistään sunnuntaina 30.4. täyttämällä tämän lomakkeen. Suunnitelman ei tarvitse olla vielä ilmoittautumisvaiheessa valmis, muutaman virkkeen kuvaus riittää.

Jotta osallistujilla on mahdollisuus tutustua toistensa suunnitelma-aiheisiin ennen tapahtumaa ja siten antaa työpajassa mahdollisimman perehtyneitä kommentteja, avaamme ilmoittautuneille maanantaina 1.5. sähköpostiketjun, johon kukin osallistuja lähettää tutkimussuunnitelmansa muiden luettavaksi. Suunnitelman suosituspituus on 1–5 sivua + lähteet. Tutkimussuunnitelmaan on hyvä sisällyttää ainakin tutkimuksen motivaatio, keskeiset tavoitteet, tutkimuskysymykset ja menetelmät. Noudata suunnitelmassa oman tieteenalasi käytäntöjä, mutta tee siitä riittävän yleistajuinen – työpajaan osallistuu oletettavasti monien alojen ihmisiä. Suunnitelma kannattaa varautua lähettämään heti 1.5. alkavan viikon alussa, jotta kaikille jää mahdollisimman hyvin aikaa perehtyä toistensa töihin.

• • • • •

Jos sinulla on ammatillista mielenkiintoa psykedeelejä koskevaan tutkimukseen tai niitä hyödyntäviin terapiamuotoihin tai haluat muuten vain tukea psykedeelitutkimusta edistävää ja aihepiiristä suomeksi viestivää työtä, voit liittyä jäseneksemme.

Meille voi myös tehdä lahjoituksia.

Comments are Disabled