Psytyn varsinaisjäsenwebinaari: Psykedeelitutkimus ja rahoituksen hakeminen

Psytyn varsinaisjäsenille järjestetään keskiviikkona 15.6. klo 18:00 webinaari, jossa käsitellään tutkimusrahoituksen hakemista:

Tutkimusrahoitus on päätoimisen tieteenteon edellytys, mutta miten sitä saa? Psykedeelitutkimusyhdistys ry:n tutkimusrahoituswebinaarissa käsitellään erilaisia tapoja rahoittaa tutkijanuraa. Keskeisiä kysymyksiä ovat, mistä rahoitusta saa, miten sitä haetaan ja miten kirjoitetaan hakemus, jolla saa rahaa.

Puhujat ovat arkeologian professori Vesa-Pekka Herva (Oulun yliopisto), psykologian professori Markus Jokela (Helsingin yliopisto) ja folkloristiikan tutkija Aila Mustamo (Turun yliopisto). Maksuton webinaari on suunnattu ennen kaikkea tutkijanuransa alussa oleville tai tutkijanuraa suunnitteleville psykedeelitutkijoille, mutta tervetulleita ovat kaikki Psykedeelitutkimusyhdistys ry:n varsinaisjäsenet riippumatta siitä, onko oman tutkimuksen teko juuri nyt ajankohtaista. Tilaisuudessa on varattu aikaa myös kysymyksille ja keskustelulle.

Tapahtumasta on lähetetty tiedote Psytyn varsinaisjäsenille. Lisätietoa jäseneksi liittymisestä ja jäsentyypeistä: https://psyty.fi/mukaan/jaseneksi

Comments are Disabled