Psykedeelitutkimustyöpaja la 29.1.

Onko sinulla työn alla psykedeeleihin liittyvä tutkimussuunnitelma tai opinnäytetyö? Haluatko tutustua ja vaihtaa ajatuksia ja ideoita muiden psykedeelitutkimuksesta kiinnostuneiden kanssa? Kaipaatko muiden näkökulmia työsi rajaukseen tai hiomiseen?

Psykedeelitutkimusyhdistys järjestää suomalaisen psykedeelitutkimuksen vauhdittamiseksi tutkimustyöpajan. Tapahtumassa voit työstää tutkimussuunnitelmaasi muiden avustuksella ja auttaa muita työstämään omiaan. Osallistuminen ei edellytä omaa tutkimusta: arvokasta on myös avun, kritiikin ja kommenttien tarjoaminen omaa suunnitelmaansa työstäville. 

Vallitsevasta tilanteesta johtuen työpaja toteutetaan virtuaalisesti Zoom-alustalla lauantaina 29.1.2022 klo 10 alkaen. Ohjelman pituus on vähintään kolme tuntia, mutta lopullinen kesto määrittyy sen mukaan, kuinka monta työtä mukaan ilmoitetaan. Maksimipituus on kuusi tuntia (sis. lounastauon), eli viimeistään lopetellaan 16:00.

Työpaja alkaa lyhyellä alustuksella tutkimuksen teon prosessista. Tämän jälkeen kukin halukas esittelee lyhyesti muille tutkimussuunnitelmaansa, jota muut kommentoivat. Osallistuminen ei edellytä diaesitystä, 2–5 minuutin suullinen kuvaus on varsin riittävä. Järjestäjät fasilitoivat keskustelua siitä eteenpäin.

Saadaksemme hyvissä ajoin käsityksen esiteltävien suunnitelmien määrästä, pyydämme täyttämään alla olevan lomakkeen 22.1.2022 mennessä. Olemme sähköpostitse yhteydessä suunnitelman esittelijöiksi ilmoittautuneisiin. Lisäksi haluamme etukäteen tietoa muistakin työpajaan osallistuvista, joten pyydämme myös ilman omaa tutkimussuunnitelmaa osallistuvia täyttämään lomakkeen. 

Linkki lomakkeeseen: https://forms.gle/woTx8RbJQV2zuNpA8

Kaikille ilmoittautuneille lähetetään Zoom-osallistumislinkki ja kuvaukset työpajassa esiteltävistä tutkimussunnitelmista sähköpostilla viikkoa ennen tapahtumaa 22.1.2022. Suunnitelmat lähetetään etukäteen osallistujien luettavaksi, jotta niihin saadaan työpajassa mahdollisimman perehtyneitä kommentteja.

Comments are Disabled