Tutkimus psykedeelikokemusten yleisyydestä psykedeelitutkijoiden keskuudessa

Teetkö tieteellistä tutkimusta psykedeeleihin liittyen? Osallistu kyselytutkimukseen, jossa kartoitetaan psykedeelisten kokemusten yleisyyttä psykedeelitutkijoiden keskuudessa sekä mahdollisten kokemusten koettuja merkityksiä. Kokemukseen toivotaan vastauksia uravaiheesta riippumatta eri tieteenalojen tutkijoilta, jotka tekevät akateemista tutkimusta psykedeeleistä. Englanninkieliseen kyselyyn vastataan nimettömästi. Vastausaikaa on toukokuun 8. päivään asti. Tietoa tutkimuksesta saa mieluusti levittää eteenpäin.

Tutkimusta tekevät FT Aila Mustamo (Turun yliopisto) ja dosentti Jussi Jylkkä (Åbo Akademi).

Kyselyyn voi osallistua täällä.

Lisätietoja saa tutkijoilta: Aila Mustamo aila.mustamo@utu.fi, Jussi Jylkkä jussi.jylkka@abo.fi.

Comments are Disabled