Interdisciplinary Conference on Psychedelic Research 2022 Haarlemissa 22.-24.9.

ICPR-22

Voittoa tavoittelemattoman OPEN-säätiön Interdisciplinary Conference on Psychedelic Research (ICPR) järjestetään viidettä kertaa 22.-24.9.2022 Haarlemissa, Alankomaissa.

ICPR lienee merkittävin eurooppalainen psykedeelikonferenssi ja palaa nyt vuoden 2020 etäkonferenssin jälkeen lähimuotoisena. Kymmeniä maailman johtavia eksperttejä ja psykedeelitutkijoita kuullaan monilta aloilta, ml. psykiatriasta, psykologiasta, neurotieteestä, antropologiasta, etnobotaniasta ja filosofiasta. Lisäksi ohjelmassa on paneelikeskusteluja, työpajoja, symposioita, näytöksiä ja verkostoitumismahdollisuuksia. Jo varmistettuja puhujia ovat muun muassa Paul Stamets, Katrin Preller, David Nutt, Roland Griffiths, Kim Kuypers, Rick Doblin, David Nichols, Peter Gasser, Matthias Liechti ja Bernardo Kastrup. Myös Psykedeelitutkimusyhdistyksen jäseniä on puhujien joukossa.

Katso lisätietoja ja osta liput osoitteesta https://icpr-conference.com/.

Monipäiväisen ja kattavan konferenssin liput ovat melko hintavia. Psyty on kuitenkin tapahtuman yhteistyökumppani, joten yhdistyksen jäsenet saavat 100 € alennuksen Regular- ja Professional-lipuista tapahtumaan. Alennuksen saa käyttämällä koodia, joka on lähetetty jäsenille sähköpostitse. Sitä voi myös kysyä osoitteesta psyty@psyty.fi. Opiskelijoille on myös halvempi lippu tarjolla. Lähde mukaan konferenssiin!

Comments are Disabled