Nordic Psychedelic Science Conference 2022 Oslossa 19.–20.5.

 

 

Psykedeeleihin liittyvä tieteellinen tutkimus on nousussa myös Pohjoismaissa. Ruotsissa PSIPET-tutkimus selvittää psilosybiinin tehoa masennuksen hoidossa. Norjassa tutkitaan MDMA-avusteisen psykoterapian käyttöä PTSD:n hoidossa osana kansainvälisiä kolmannen vaiheen tutkimuksia. Tanskassa etenkin Kööpenhaminan yliopiston neurobiologian tutkimusyksikössä psykedeelien vaikutuksia tutkitaan useista näkökulmista.

Norjalainen sisarjärjestömme Norsk Psykedelisk Vitenskap järjestää Oslossa 19.–20.5.2022 Nordic Psychedelic Science Conference 2022 -konferenssin, joka keskittyy erityisesti nouseviin pohjoismaisiin näkökulmiin. Puhujina on merkittäviä alan vaikuttajia myös Pohjoismaiden ulkopuolelta. Lisätietoa tapahtuman verkkosivulta.

Comments are Disabled