ICPR-konferenssi Hollannissa huhtikuussa 2020

Hollannissa järjestetään 24.–26. huhtikuuta Interdisciplinary Conference on Psychedelic Research (ICPR 2020) -konferenssi. Kyseessä on yksi Euroopan asiallisimmista ja suurimmista psykedeelitutkimusta käsittelevistä konferensseista. Tapahtumaan on toistaiseksi saatavilla Very Early Bird -alennuslippuja, joten mikäli osallistuminen kiinnostaa, lippu kannattaa hankkia ajoissa.

Hollantilaisen OPEN Foundationin neljättä kertaa järjestämä konferenssi lähestyy psykedeelejä monitieteellisesti. Uusimpien tutkimustulosten esittelyn ohella tapahtuman tavoitteena on edistää psykedeelejä tutkivien tieteenalojen välistä vuoropuhelua. Keskeisenä painotuksena on tänä vuonna tutkimukseen liittyvien vinoumien ja sokeiden pisteiden avoin käsittely.

Varmistuneita puhujia ovat muun muassa Michael ja Annie MithoeferMatthew JohnsonAlicia DanforthPeter Gasser ja Ben Sessa. Luvassa on siis erittäin mielenkiintoinen kattaus. Jos tätä lupaavaa tutkimusaluetta koskevan tietämyksen päivittäminen ja aihepiiristä kiinnostuneiden kanssa verkostoituminen kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti hankkiutua paikalle.

Tapahtuman verkkosivu: https://icpr2020.net

Comments are Disabled