Jäseneksi

Yhdistys toimii merkittävissä määrin jäsenmaksujen varassa, joten jäseneksi liittymällä voit tukea työtämme psykedeelitutkimuksen edistämiseksi. Psyty ottaa sekä varsinaisia että kannatusjäseniä.

 
 

Voit liittyä Psytyn kannatusjäseneksi verkkokaupassamme!

 
 

Jäsenyys ei velvoita mihinkään, ja se päättyy automaattisesti vuoden vaihtuessa. Jäsenyys oikeuttaa yhdistyksen uutiskirjeeseen, jäsenalennuksiin (esimerkiksi tapahtumalipuista) ja vain jäsenille suunnattuihin tapahtumiin. Lisäksi kaikilla jäsenillä on oikeus osallistua yhdistyksen syys- ja kevätkokouksiin.

 

Varsinaisen jäsenen ja kannatusjäsenen ero on se, että varsinaisilla jäsenillä on yhdistyksen kokouksissa äänioikeus. Lisäksi varsinaisilla jäsenillä on mahdollisuus päästä mukaan yhdistyksen aihepiiriä käsittelevään suljettuun keskusteluryhmään. Varsinaisille jäsenille on tarjolla myös vähävaraisille tarkoitettu jäsenmaksualennus.

 

Varsinaiseksi jäseneksi voidaan hyväksyä henkilöitä, jotka ovat osoittaneet perehtyneisyyttä psykedeelitutkimukseen ja aktiivista halua sen edistämiseen ja hyväksyvät yhdistyksen tarkoituksen ja säännöt. Kannatusjäseneksi puolestaan hyväksytään henkilöitä, jotka haluavat tukea yhdistyksen tarkoitusta ja toimintaa.

 

Halutessasi voit liittyä Psytyn kannatusjäseneksi verkkokaupassamme. Jäsenyyksien hinnat ovat 20€, 50€, 100€, ja 300€. Eri hintaiset jäsenyydet eivät sisällöllisesti eroa toisistaan, vaan tarjoavat mahdollisuuden tukea yhdistystä suuremmillakin summilla. Verkkokaupastamme voit ostaa myös lippuja järjestämiimme tapahtumiin. Kaikki tulot käytetään yhdistyksen toiminnan tukemiseen.

 

Mikäli haluat osallistua psykedeelitutkimuksen edistämiseen aktiivisemmin liittymällä yhdistyksen varsinaiseksi jäseneksi, täytä allaoleva lomake – otamme sinuun yhteyttä. Voit ostaa jäsenyyden ennen tai jälkeen kaavakkeen täyttämisen: mikäli sinut hyväksytään varsinaiseksi jäseneksi, ostamasi kannatusjäsenyys muutetaan varsinaiseksi jäsenyydeksi.
 


 
Hakemus varsinaisjäseneksi:
 
Kerro itsestäsi: koulutus- ja työtaustastasi, mahdollisesta muusta osaamisestasi ja asiantuntemuksestasi jne.
Miksi psykedeelitutkimus kiinnostaa? Millainen on perehtyneisyytesi aste aihepiiriä koskevaan tutkimustietoon? Miten haluaisit edistää psykedeelitutkimusta?
Tuumia, terveisiä, kysymyksiä? Sana on vapaa.